KONY 2012 influerade mig!

2012-03-11

Vi måste utnyttja tekniken vi har idag till att sprida åsikter om mänskliga rättigheter. Det är ju en bra omväxling från alla katter, faceplants och reddit-länkar.

Jag tycker ni kan ge 30 minuter av era liv och se på denna video!

Skriv gärna en kommentar vad ni tycker om ämnet!

I wrote this!

The name is Dennis Sangmo!

Jag har ett brinnande intresse av att utveckla webbapplikationer och gör detta både professionellt och på min fritid. En stor del av den tiden jag inte spenderar till att utveckla brukar jag lägga på att läsa på och hålla mig uppdaterad i utvecklings-sfären på internet.

Under det senaste året har jag ökat mitt intresse för att designa användarvänliga applikationer och allt som hör till att öka den positiva upplevelsen hos en besökare eller användare.