OUYA – Den nya sortens spelkonsol!

2012-07-11

OUYA kontrollen

Det var inte länge sedan jag fick den så kallade ”yellow light of death” på mitt PS3. Efter ett tappert försök att återställa den med en hårfön så fick jag den att fungera i ytterligare 2 månader, men nu har jag gett upp.

Det är i alla fall min anledning till att jag glider från min spelkonsol på TV-apparaten mer och mer.

Jag hittade sedan OUYA-projektet som tände en ny flamma i mig. Jag är riktigt intresserad av deras ide och imponerade över engagemanget det lägger ner. Det faktum att produkten är anpassad för dagens marknad genom att mycket är anpassningsbart och öppet i den gör denna produkten, tror jag, till ett bra alternativ.

Både Twitch.tv och Minecraft kommer finnas på konsolen initialt vilket är ett stort plus!

Det ser ju ljust ut!

De söker just nu stöd för att starta projektet där de satt upp ett mål på $950 000. Idag när jag skriver detta har de samlat in strax över $3 300 000, vilket är positivt för deras framtid. Jag undrar hur mycket Notch (Markus Person, skapare av Minecraft) har donerat i detta projekt.

Taggar: ,

I wrote this!

The name is Dennis Sangmo!

Jag har ett brinnande intresse av att utveckla webbapplikationer och gör detta både professionellt och på min fritid. En stor del av den tiden jag inte spenderar till att utveckla brukar jag lägga på att läsa på och hålla mig uppdaterad i utvecklings-sfären på internet.

Under det senaste året har jag ökat mitt intresse för att designa användarvänliga applikationer och allt som hör till att öka den positiva upplevelsen hos en besökare eller användare.